Semana de Colonias en Sant Miquel de Campmajor

 

Organiza: Associació Esportiva Fénix Castelldefels

Viaje en Autocares DC de Castelldefels

1ª Semana 
Salida 26 de Junio (Lunes)
Llegada 2 de Julio (Domingo)

2ª Semana
Salida 10 de Julio (Lunes)
Llegada 16 de Julio (Domingo)
C/Major nº 3 Castelldefels) C/Major nº 3 Castelldefels

El Xalió
Sant Miquel de Campmajor, Garrotxa

Dins el terme municipal de Sant Miquel de Campmajor, a la comarca del Pla de l´Estany i a tant sols 2 Kms del nucli de Mieres a la Garrotxa. Es troba just al límit de la comarca de la Garrotxa amb el Pla de l´Estany a la falda de la serralada transversal, entre la vall de Campmajor i la vall de Mieres. A tocar el riu Ritort. S´aixeca darrera la casa el Puig Castellar que la separa del santuari de Santa Maria del Colell.

A tant sols 12 Km. del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa.
Dos complexes diferenciats i separats l’un de l’altre. 2 menjadors de 65 places i un de 100 places, 2 cuines independents, diferents espais per realitzar-hi activitats com la sala de la prehistòria, la sala gran de més de 200 m2 i altres sales i porxos. També hi trobem la piscina totalment vallada.

Serveis

  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d’esports
  • Pensió completa
  • Piscina

Exteriors
Als exteriors hi trobem tres camps de bàsquet, 2 camps de futbol i 35 hectàrees de terreny de bosc i esplanades per a jocs.

Cal saber…
Aquesta instal·lació forma part del projecte Cuina Catalana, posant un gra de sorra a preservar i potenciar el receptari del nostre país i oferir un producte de temporada, de proximitat i d’alt valor qualitatiu. Cal destacar que molts dels nostres plats formen part del  llibre «Corpus de la cuina catalana, receptes que formen part del receptari del nostre país.

Podeu reservar passejades amb cavall,
20 minuts – 10,00 €/persona
1 hora – 17,60 €/ persona
(No inclós)

Precio Total semana de Colonias: 350 €

 

Comments are closed.